خرید عسل بدون واسته با قیمت های مناسب به دلیل حذف واسطه ها و فروش مستقیم

بازگشت بی قید و شرط وجه در صورت عدم رضایت مشتری

ارسال رایگان به سراسر ایران

خرید عسل طبیعی و ارگانیک
عسل طبیعی

عَسَل یا اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین») مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر تولید می‌شود.

زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره می‌کنند.

عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید می‌شود به دلیل تولید جهانی و تجاری سازی آن، بیشترین شهرت را دارد.

عسل از کلونی‌های زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمع‌آوری می‌شود، که به این فعالیت زنبورداری گفته می‌شود.

عسل شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بدست می‌آورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.

میزان کالری عسل حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.

عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.

عسل به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود

و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.

قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرین‌کنندگی توسط بشر استفاده می‌شد.

اکثر میکروارگانیسم‌ها نمی‌توانند در عسل رشد کنند و به همین دلیل عسل بسته‌بندی شده حتی پس از هزاران سال فاسد نمی‌شود.

مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است.

عسل با گذشت زمان خودبخود شکرک می‌زند و این یک فرایند طبیعی است که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمی‌گذارد.

برای آب کردن این شکرک می‌توان از آب گرم استفاده کرد

ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.

خرید عسل با کیفیت بالا طبیعی خالص و ارگانیک

عسل های که ما عرضه میکنیم خام طبیعی خالص و ارگانیک هستند برای خرید به فروشگاه سایت مراجعه کنید

اینستاگرام فروشگاه اینترنتی هانید
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
به این مطلب چند امتیاز میدی
[مجموع: 3 میانگین: 5]