چگونه عسل اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟

تفاوت های عسل خالص با عسل تقلبی چیست ؟

آیا شکرک زدن عسل دلیل تقلبی بودن آن است؟

آیا عسل طبیعی بو و طعم خاصی دارد؟

بهترین راهها برای تشخیص عسل اصل از تقلبی

عسل خالص و طبیعی
تشخیص عسل خالص

ویژگی های عسل اصل

عسل اصلی را چگونه بشناسیم

ما عسل اصل ، خالص و طبیعی را عسلی می‌دانیم که

رنگش کهربایی تیره مانند عقیق و سفت باشد و اصطلاحا «کش» آمده

و اگر یک روز در یخچال گذاشته شود، بلورین نشود

و چنانچه قاشقی از آن برداشته شود، قطراتی که سرازیر می‌شود به صورت باریکه‌ای پیوسته باشد و قطع نشود.

شناخت عسل اصل با یک لیوان آب

یکی از روش‌های کمی مطمئن برای شناخت عسل خوب، این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید.

اگر قطره‌های عسل حل نشدند و ته لیوان ته‌نشین شدند، عسل اصل است

اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به صورت رشته‌هایی در آب ناپدید شدند

احتمال اینکه آن عسل تقلبی باشد بیشتر است.

عسل طبیعی
عسل طبیعی
عسل تقلبی
عسل تقلبی

مزه و بوی عسل طبیعی و تفاوتش با عسل تقلبی

عسل طبیعی، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که فقط در عسل وجود دارد

و عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه می باشند

عسل خالص و اصل به جز مزه شیرینی ، طعمی مطبوع دارد که بسته به گیاه آن فرق می کند

درحالیکه عسل های نامرغوب ، تقلبی ، مصنوعی و صنعتی به جز مزه شیرینی چیزی ندارند. 

اگر درپوش عسل مدتی بسته باشد، هنگام باز کردن درپوش بو و رایحه مطبوع عسل طبیعی را می توانید استشمام کنید

هر نوع عسل طبیعی بویی متناسب با گل استحصال شده از آن دارد.

عسلی که بوی خاصی ندارد کمی مشکوک به تقلبی است. 

تشخیص عسل خالص با آب شدن در دهان

عسل طبیعی به سرعت در دهان آب می شود و پس از مصرف ایجاد انرژی می کند

در حالی که عسل غیرطبیعی طعم آبنبات می دهد.

آیا عسل طبیعی شکرک می زند؟

عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز کم کم و به مرور زمان کدر و ته نشین می شود و رس می زند

یعنی ذرات قند عسل متبلور می شود و عسل مانند روغن نباتی سفت می شود. و شکرک آن مثل شکرک طبیعی شیره‌ی خرما نرم است

ولی شکرک عسل تقلبی مثل نبات سفت و موقع خوردن مثل دانه‌های آب‌نبات می‌ماند و زیر دندان صدا می‌دهد

بدترین اقداماتی که بر روی عسل انجام می شود

در برخی از موارد برخی از واحدهای بسته بندی اقدام به عملیاتی از قبیل حرارت دادن (به منظور ایجاد رنگ تیره مطلوب، رفع کدورت و ایجاد شفافیت)

افزودن جوهر لیمو (به منظور جلوگیری از شکرک زدگی) می کنند

که این موارد منجر به آسیب جدی در بافت عسل می شود.

اینستاگرام فروشگاه اینترنتی هانید
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
به این مطلب چند امتیاز میدی
[مجموع: 2 میانگین: 5]